Active 2 units

Moderators: Vis Bellica, Laffe

Post Reply
steveintokyo
Posts: 12
Joined: Wed Jul 29, 2020 12:27 pm

Active 2 units

Post by steveintokyo »

Can a leader activate more than 1 unit in his "turn"?

The book has the word "one" in bold suggesting its max 1 per "turn".

Cheers

User avatar
Captain Reid
Posts: 805
Joined: Mon Apr 04, 2016 4:49 am
Location: Pengwern and Pebylls
Contact:

Re: Active 2 units

Post by Captain Reid »

A Leader can Activate one Unit by spending one CI so long as he's eligible to command the unit in question and it's withing his command range.

So a Status III Leader could spend all his CIs to activate 3 different units that were within his command range (and of course could then spend a flag to give himself a 'temporary CI' and activate yet another Unit if he wished).
The climate crisis has already been solved. We already have all the facts and solutions. All we have to do is to wake up and change. - Greta Thunberg

The Saindoux Campaign, French & Indian War blog

Cerro Manteca, Peninsular War blog.

steveintokyo
Posts: 12
Joined: Wed Jul 29, 2020 12:27 pm

Re: Active 2 units

Post by steveintokyo »

Got it, thanks!"

Post Reply